Реєстрація іноземного представництва

Багато бізнесменів світу, керуючі динамічно розвиваються компаніями, знаходять Україну цікавою країною для розміщення на її території представництва або підприємства з іноземними інвестиціями. Щоб реєстрація представництва пройшла без порушень правових норм українського законодавства, доцільно запросити висококваліфікованих юристів, які допоможуть швидко і без проблем зареєструвати нове іноземне підприємство чи представництво.

Наша колегія юристів пропонує підприємцям послуги досвідчених фахівців, які знають на практиці, як проходить реєстрація підприємств з іноземними інвестиціями. Ми забезпечимо повний юридичний супровід з української сторони і дамо можливість підприємцю заощадити значну кількість часу і коштів, які він витратив би на процес реєстрації, якби взявся за нього самостійно.

Що слід знати при реєстрації іноземного представництва в Україні:

  • Реєстрація та відкриття представництва іноземної компанії в Україні обов’язково вимагає акредитації та здійснюється Міністерством економічного розвитку і торгівлі України. Перш, ніж приступити до процесу акредитації та реєстрації представництва, слід зібрати пакет документів в країні, звідки буде входити іноземна компанія. Для повного збору документів виділяється шість місяців. Після цього пакет документів подається на розгляд до Міністерства. Вся документація повинна бути завірена нотаріусом за місцем видачі (в країні, звідки заходить компанія) і переведена на українську мову. Так як кожен документ піддається дуже ретельній перевірці, то будь-яка неточність, описка або неясність в тексті може обернутися відмовою в реєстрації. Щоб цього не сталося, краще доручити збір документів і весь подальший процес реєстрації іноземного представництва професійним юристам.
  • Некомпетентні юристи іноді стверджують, що реєстрація іноземного представництва в Мінекономіки України не потрібна. Але без свідоцтва про реєстрацію представництво не отримає довідку з Статистичного управління, а без довідки — представництво не матиме власної печатки і рахунки. Також дуже важливий статус іноземного представництва в світлі українського законодавства: з правом господарської діяльності або без нього. Тут також може допомогти тільки досвідчений юрист.
  • Коли пакет документів буде прийнятий на реєстрацію, заявникові будуть видані банківські реквізити для сплати держмита. Якщо з документами все в порядку, то не пізніше, ніж через 65 робочих днів з моменту сплати держмита, свідоцтво про реєстрацію іноземного представництва та / або підприємства в Україні має бути отримано. Але іноді трапляється так, що реєстрація затягується на кілька місяців. Наші фахівці допоможуть вам максимально скоротити терміни реєстрації, що, звичайно ж, позитивно відбитися на діяльності іноземного представництва та на розвиток бізнесу.
    Для клієнтів, які бажають відкрити свій бізнес в інших країнах, зокрема в Америці, ми пропонуємо юридичний супровід в реєстрацію представництв українських компаній в США.

Наші послуги для реєстрації представництва в США:

  • Аналіз і консультації по установчим документам, по оформленню відносин між партнерами, акціонерами та найманими працівниками.
  • Складання міжнародних договорів та інших документів.
  • Підготовка, рекомендації та супровід міжнародних угод.
  • Консультації при міжнародних фінансових операціях.
  • Міжнародне оподаткування і планування для уникнення подвійної сплати податків.
  • Допомога при відкритті банківських рахунків та проведення банківських операцій без обов’язкового виїзду клієнта за кордон.
  • Представлення інтересів представництва і його співробітників в судах.
  • Нотаріальне засвідчення документації та проставлення апостиля.

Ми гарантує високу якість роботи наших юристів в повній відповідності до законодавства України при обов’язковому забезпеченні конфіденційності і повазі до доброго імені клієнта.